top of page
HRS__BLK9756.jpg

Friends Studios este o agenție de producție media, cu birourile în București, care oferă producție și coordonare e-commerce, la scală mică și mare, sedințe foto video editoriale și publicitate, creare de conținut digital și film.

Rețeaua noastră de servicii include toate aspectele de producție și execuție cu specializare în e-commerce, serviciul cu clienții, căutarea de locație, casting, coordonare behind the scenes și social media.

Scopul nostru este de a realiza viziunea creativă a clienților noștri, în timp ce oferim servicii de calitate, asigurând o producție fluentă și plăcută de la început la sfârșit.

Asset 17.png

Viziune

Viziunea noastra este sa fim cea mai de incredere agentie photo video pentru marile brand-uri. Aceasta viziune poate fi obtinuta numai prin servicii variate, calitate constanta si rezultate extraordinare. Infiintati in 2008, am stabilit cultura serviciilor, care s-a iconcretizat de-a lungul unui deceniu prin valori de baza puternice. Am decis sa le afisam aici pentru transparenta despre cum ne mentinem echipa responsabila zi de zi.

HRS__BLK9757.jpg

Filosofia

Intelegem o problema inainte de a incerca sa o rezolvam.

 

Cu mult inainte de a pune o idee in practica, ne gandim bine la ce incercam sa obtinem. Doar prin adevarata intelegere a scopurilor noastre putem identifica punctele cheie care aduc rezultate.

 

 

 

Punem audienta in centrul ideilor tale.

 

 

Continutul pe care il producem nu este pentru noi si nici macar pentru tine. La sfarsitul zilei, clientul tau este clientul nostru. Ideea corecta este aceea care reuseste sa faca audienta sa actioneze.

 

 

 

O planificare buna duce la o executie buna.

 

 

Planificarea in amanunt si atentia la detalii, ne ajuta sa descoperim potentialele probleme cu mult inainte ca acestea sa aiba un impact in cadrul proiectului. Suntem foarte atenti la detalii, astfel incat clientii nostri sa se poata concentra pe ceea ce ei fac cel mai bine.

bottom of page